Ce-ati facut cu timpul?

E problema noastra, a tuturor. Nu avem destul timp. Nu avem timp pentru noi, pentru ceilalti, pentru ce ne place sa facem. Asa ca va intreb: ce ati facut cu timpul? L-ati folosit pe tot pentru voi? L-ati furat si l-ai pus la pastrat pentru cand veti avea nevoie de el? Imi vreau timpul inapoi. De fapt, ne vrem timpul inapoi. Ce sa mai fac? Cand sa mai am timp sa petrec, sa citesc sau sa iubesc?

Ma impart intre lucruri pe care le fac cu drag, dar as vrea mai mult timp. Deci cand o sa ne dati timpul inapoi? Ce o sa faceti voi cu el? Il vrem inapoi, vrem sa avem timp pentru familiile noastre, sa ne relaxam, sa facem si alte lucruri. Sa mergem la film, sa ne distram, sa bem sa facem orice altceva, numai sa avem timp!Dar stiu ce o sa fac! O sa imi fac singur timp. O sa ma organizez si o sa imi fac timp. O sa stau mai mult cu ceilalti si mai putin singur. In loc sa fac lucruri care nu imi plac, o sa imi fac timp pentru pasiunile mele. O sa zic la revedere timpului petrecut aiurea pe internet si altor lucruri care imi macina timpul.

Mi-am facut timp, nu mai am nevoie de timpul vostru. Acum stiu cum sa fiu organizat, si imi fac singur timp pentru lucrurile mele. Puteti sa va pastrati timpul si sa faceti ce vreti cu el. Timpul e al tuturor, nu doar al vostri. Nu-l puteti lua.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu