Nopatea e un sfetnic bun

 Mereu am iubit noaptea.m am iubit cum oamenii devin mult mai ganditori si mai profunzi, cum se gandesc la lucrurile care conteaza cu adevarat pentru ei si nu la nimicuri monotone. Noaptea e speciala pentru toti. Noaptea e magica si e magie in acelasi timp. Am spus asta si o sa o mai repet de fiecare data cand am ocazia.


Noaptea te va face sa te gandesti la cele mai mari probleme pe care le ai, dar va veni si cu cele mai bune solutii. E misticism, e ceva ce nu poate fi explicat. Doar noaptea vei putea sa te gandesti profund la viata ta, la framatarile tale si la problemele ce trebuie rezolvate.

Noaptea e minunata. E luna si stele, e dragoste sau e ura, razboi si pace, toate in acelasi timp. E momentul in care cei ce au trudit se odihnesc, iar cei ce nu au somn se gandesc si fac planuri marete. Noaptea iti da sperante pentru ziua ce vine. O noapte iti poate oferi ce n-ai trait in zile intregi. E momentul in care ai spus ca poti sa treci peste orice, in care nu ti-a mai fost frica si nu ai mai amanat nimic din viata ta.


Noaptea iei problemele in piept, framantarile in suflet si nu uiti ca iubirea e vesnica. Noaptea e pentru oamenii boemi ce e ziua pentru cei ce lucreaza cu spor. E motivul vietii si creeaza viata. Traiti noaptea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu