O saptamana agitata in care as fi avut nevoie de echipament de protectie

A trecut ceva vreme de cand n-am mai scris pe blog. Asta din mai multe motive. Unul dintre ele a fost agitatia de la facultate datorata unor teste (neobligatorii!) la materiile din acest semestru. Iar acestea nu ne-au menajat in ceea ce priveste cantitatea de studiu pentru cei care vroiam sa ne prezentam la aceste examene de “mijloc de drum”. Oricum ar fi, mi se pare interesant sa mi se ia “pulsul” dupa trei luni de facultate.


Pe de alta parte, la inceputul saptamanii, a revenit o mai veche prietena de-a mea: raceala, pe care nu am tratat-o cu seriozitate si care se pare ca vrea sa-mi demonstreze cat de rezistenta este si cat de bine ii place in compania mea.


Pe langa alte activitati, am participat ieri la sarbatoarea luminii (sper ca nu am gresit denumirea!) din Parcul Mare, care a fost luminat exclusiv de lumanarele. Acestea au fost amplasate de mai multe organizatii din Cluj, printre care si ELSA, organizatie a studentilor de la Drept, pe care am mers sa-i sustin si din randurile carora voi face parte oficial intr-un viitor cat mai apropiat cu tot ce trebuie, inclusiv cu echipament de protectie.

In alta ordine de idei, saptamana aceasta am colaborat pentru prima data cu ziarul Faclia; am scris un articol despre modul in care ziua minoritatilor nationale s-a desfasurat la Cluj. Mi s-a parut foarte interesant si, cu acest prilej, am reusit sa cunosc persoane fascinante din randul minoritatilor nationale, oameni de bine, care nu au nevoie de bocanci de protectie. Articolul meu poate fi citit aici. Va urez lecturare placuta si, pana data viitoare,

Numai bine!