Lenjerii de pat

Inca imi aduc aminte de prima comanda la CasaNewConcept pentru ca stiu ca imi cautam cateva lenjerii de pat ca sa le schimb pe cele din toate dormitoarele intrucat erau vechi, erau inestetice si parca nici nu mai asigurau aceleasi conditii. Cautasem mult prin magazine, dar nu am facut altceva decat sa pierd timpul, fapt care m-a determinat sa incerc si la magazinele online cu toate ca nu eram deloc de acord cu ideea de a cumpara un produs fara sa il ating si sa il vad cu ochii mei. In schimb, m-a convins politica de retur prietenoasa, asa ca aveam posibilitatea de a returna lenjeriile de pat daca nu se ridicau la nivelul asteptarilor, iar din fericire nu a fost nevoie de asa ceva.

Eu am ales cateva modele diferite, insa toate sunt confectionate din bumbac 100% pentru ca acesta mi s-a parut ca imi indeplineste toate cerintele, adica sa arate bine, sa nu se deterioreze, sa reziste bine in timp, sa fie usor de intretinut, sa se adapteze la temperaturi, adica sa fie racoros vara si calduros iarna si, nu in ultimul rand, preturile sa fie bune. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele la CasaNewConcept, insa atunci cand am plasat comanda erau disponibile si o multime de oferte, printre care si una de tipul 1+1 gratis, care presupune ca se achita pretul pentru o singura lenjerie, dar se primesc doua. Eu nu am ales-o pe aceasta pentru ca nu prea imi placeau modelele propuse, insa gusturile variaza de la o persoana la alta, asa ca poate altcineva isi va gasi ceva pe plac. In schimb, m-am bucurat de transport gratuit prin curier, care e disponibil pentru cei care comanda in valoare de minim 399 de lei.

Asadar, la CasaNewConcept nu m-a dezamagit nici calitatea produselor, dar nici varietatea acestora, iar cel mai mult mi-au placut preturile, care sunt foarte bune si mult mai mici decat cele practicate prin magazinele obisnuite. De asemenea, pentru ca totul e online, nu mai e nevoie sa irosim timpul, pentru ca lenjeriile de pat preferate se pot afla la numai cateva click-uri distanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu